Selskabslokaler til alle arrangementer 

Skal du holde en fest, fødselsdag, jubilæum eller måske noget helt fjerde og mangler du de perfekt selskabslokaler i de smukkeste omgivelser, tæt på Århus? Så er du kommet til det rette sted.

Restaurant Egå Marina er beliggende i Egå, kun 11 km. fra Århus C, hvilket gør os til det perfekte valg, hvis man vil lidt væk fra den larmende bymidte, samtidig med at der ikke er for langt til Århus by.

Vores smukke restaurant og hyggelige selskabslokaler ligger helt nede på marinaen, så du er sikret en fantastisk udsigt over den smukke havn i Egå.

Når du vælger os som vært for dit næste selskab, så sørger vi for det hele, lige fra madlavningen og serveringen, til opdækningen og oprydningen efterfølgende.

Med andre ord, så tager vi os af stort set det hele.

Selskabslokaler til alle arrangementer - både store som små

På Restaurant Egå Marina er der mulighed for at holde arrangementer i alle størrelser.

Vi har flere hyggelige selskabslokaler, hvor vi kan huse selskaber på helt op til 140 personer.

Med andre ord, så er der altså mulighed for at holde de helt store arrangementer hos os, men samtidig tager vi også hjertens gerne imod mindre selskaber.

Bestem din egen menu 

Når du holder et arrangement hos Restaurant Egå Marina i et af vores selskabslokaler, så skal du og dine gæster selvfølgelig ikke gå rundt med tom mave.

Vi tilbyder nemlig en bred vifte af festmenuer, så du helt selv kan vælge hvilken menu der passer bedst til netop dit arrangement. ​

Læs alt om vore lækre festmenuer.

Kontakt os og hør nærmere omkring vores selskabslokaler

Ønsker du at booke et selskabslokale nær Århus og omegn, eller vil du høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig og dit selskab på Restaurant Egå Marina?

Så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 86 22 55 61 eller kontakte os på e-mail restaurant@egaamarina.dk.

Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular i højre side eller trykke på ''Kontakt os'' herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst mulig.

Vi glæder os til tage hånd omkring dit selskab.

Kontakt os