Sammensæt selv
Forretter |
Pris |
---|---|
Laksepuder Laksepuder anrettet på blandet salat. Pyntet med marinerede rejer, rødløgs ringe, dild og citron Serveres med hjemmebagt brød. |
Kr. 130,- |
Maritimt udvalg fra køkkenet 3 slags fisk, anrettet med blandet salat og sauce eller dressing. Serveret med hjemmebagt brød |
Kr. 130,- |
Nordsø fisk Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer anrettet på blandede salater. Pyntet med dild, citron og caviar. Serveres med skaldyrsdressing og nybagt brød |
Kr. 130,- |
Nordsø udvalg på salatbund Stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler. Pyntet med kæmpe capers, lime og dild. Serveres med nybagt brød og laksesmør |
Kr. 130,- |
Fiskesuppe Cremet fiskesuppe med grønt og udvalg af fisk og skaldyr. Serveres med nybagt brød og aioli |
Kr. 130,- |
Diverse supper (asparges, karry, tomat m.f.) Serveres med nybagt brød |
Kr. 130,- |
Hovedretter |
Pris |
Gammeldags oksesteg Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce |
Kr. 280,- |
Helstegt oksemørbrad Serveres med gulerødder, ærter, ristede svampe, rødvinssauce og persille kartofler |
Kr. 320,- |
Helstegt oksefilet Oksefilet med sauterede sprøde grønsager. Salat af strimlede bagte peberfrugter, broccoli og hindbærvinaigrette - pyntet med sprød bacon og feta Små smørristede kartofler med soltørrede tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable |
Kr. 300,- |
Skiver af grillet kalvefilet Serveres med pommes rissolleé, svampesauce og små spæde grønsager |
Kr. 300,- |
Desserter |
Pris |
Marinaens desserttallerken Vanilje is, syltet frugt eller bær efter sæson, kage og passions coulis |
Kr. 85,- |
Marinaens desserttallerken Chokoladekage, vanilje is, muscat/anis marineret frugt eller bær efter sæson, chokoladesnirkel og kant af passions coulis |
Kr. 85,- |
Frugt eller bær tærte – efter sæson Tærte pyntet med nødder, vanilje is og chokolade |
Kr. 85,- |
Hjemmelavet solbær is Lavet på mandelbund med solbærcreme |
Kr. 85,- |
Natmad |
Pris |
Diverse supper med brød | Kr. 80,- |
Suppebuffet med brød | Kr. 125,- |
Pølsebord 3 slags pålæg/pølse, pate´, bondebrie, frikadeller med surt, sennep, druer, kiks og flute |
Kr. 115,- |
Italiensk inspireret pølsebord 2 slags pølser m. syltede specialiteter og tapenade, paté, udenlandske oste, frugt og flute |
Kr. 130,- |
Biksemad Med surt, rugbrød, sennep, ketchup og bearnaise |
Kr. 80,- |
Frikadeller Med stuvet kål, rødbeder, rugbrød og surt |
Kr. 80,- |
Tarteletter Med høns i asparges |
Kr. 80,- |
Chili Con Carne Med brød, salat og dressing |
Kr. 80,- |