Sammensæt selv
Forretter |
Pris |
---|---|
Laksepuder Laksepuder anrettet på blandet salat. Pyntet med marinerede rejer, rødløgs ringe, dild og citron Serveres med hjemmebagt brød |
Kr. 150,- |
Maritimt udvalg fra køkkenet. 3 slags fisk, anrettet med blandet salat og sauce eller dressing. Serveret med hjemmebagt brød |
Kr. 150,- |
Nordsø fisk Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer anrettet på blandede salater. Pyntet med dild, citron og caviar. Serveres med skaldyrsdressing og nybagt brød |
Kr. 150,- |
Nordsø udvalg stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummer haler. på salatbund Pyntet med kæmpe capers, lime og dild. Serveres med nybagt brød og laksesmør |
Kr. 150,- |
Fiskesuppe Cremet fiskesuppe med grønt og udvalg af fisk og skaldyr. Serveres med nybagt brød og aioli |
Kr. 168,- |
Diverse supper (asparges, karry, tomat m.f.) Serveres med nybagt brø |
Kr. 150,- |
Hovedretter |
Pris |
Gammeldags oksesteg Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce. |
Kr. 300,- |
Helstegt oksemørbrad serveres med gulerødder, ærter, ristede svampe, rødvinssauce og persille kartofler. |
Kr. 340,- |
Helstegt oksefilet. Oksefilet med sauterede sprøde grønsager. Salat af strimlede bagte peberfrugter, broccoli og hindbærvinaigrette - pyntet med sprød bacon og feta Små smørristede kartofler med soltørrede tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable |
Kr. 320,- |
Skiver af grillet kalvefilet Serveres med pommes rissolleé, svampesauce og små spæde grønsager. |
Kr. 320,- |
Desserter |
Pris |
Marinaens desserttallerken Vanilje is, syltet frugt eller bær efter sæson, kage og passions coulis. |
Kr. 85,- |
Marinaens desserttallerken Chokoladekage, vanilje is, muscat/anis marineret frugt eller bær efter sæson, chokoladesnirkel og kant af passions coulis. |
Kr. 85,- |
Frugt eller bær tærte – efter sæson Tærte pyntet med nødder,4vanilje is og chokolade. |
Kr. 85,- |
Hjemmelavet solbær is På mandelbund med Solbærcreme |
Kr. 85,- |
Natmad |
Pris |
Diverse supper med brød. | Kr. 98,- |
Suppebuffet med brød. | Kr. 168,- |
Pølsebord 3 slags pålæg/pølse, leverpostej´, bondebrie, frikadeller med surt, sennep, druer, kiks og flute. |
Kr. 150,- |
Italiensk inspireret pølsebord 2 slags pølser m. tapanade og SYltede specialiteter, pate` Udenlandske ost og frugt. Flute og kiks |
Kr. 165,- |
Biksemad med surt, rugbrød, sennep, ketchup og bearnaise. |
Kr. 98,- |
Frikadeller med stuvet kål, rødbeder, rugbrød og surt. |
Kr. 98,- |
Tarteletter med høns i asparges. |
Kr. 98,- |
Chili Con Carne med brød, salat og dressing. |
Kr. 98,- |
Buffet nr. 1 Laksetartar af varmrøget laks - fra egen rygeovn - rørt med rødløg, hvidløg, persille, lime og cremefraiche. Serveret på salat. Pyntet med lime, stenbiderrogn og dild.Pocheret rødtungerulle og grillede Kinarejer med dildolie og sherrytomater. Pastasalat med ung hane bryst, pancetta, oliven og parmesan. Steak af oksefilet med ristede svampe og rødbedetern. Serrano skinke med grillede artiskokhjerter og guacamole. Bladsalat med dressing. Frugtbowle med råcreme. 3 slags udenlandske oste Serveres med nybagt brød Syltede specialiteter. (3 timers arrangement) |
Pris pr kuvert kr. 480.- |
Buffet nr. 2 Varmrøget torsk – fra egen ryge ovn - med pickles af blomkål og sherrytomat, pyntet med citron og dild.Marinerede rejer på ruccola og rødløg, pyntet med æg og tomat og aioli a part. Bagt peberfrugt med syltede hvidløg og feta. Svinemørbrad farseret med Kirks økologiske creme ost og spinat. Grillet rulle af oksefilet og serano skinke i gorgonzolasauce. Kartoffelsalat med rødløg, skivede oliven, feta og hakkede forårsløg. Bladsalat med dressing. Syltede specialiteter. 3 udenlandske oste og frugt. Tiramisu. Serveres med hjemmebagt brød. (3 timers arrangement) |
Pris pr kuvert kr. 495.- |
Brunch Anrettet som buffet. (Minimum 20 personer.) |
Pris pr. person kr. 295.- |
Brunch de´luxe Anrettet som buffet. (Minimum 20 personer.) 1 glas mousserende vin |
Pris pr. person kr. 349.- |
Tilkøb
Frikadeller kr. 15.- pr prs
Pandekage kr. 15.- pr prs
Hjemmelavet hønsesalat kr. 15. pr prs
Tilkøb af 2 slags oste kr. 15 – pr.prs
Kage 1 slags f.eks gulerod, chokolade, hindbærsnitte mm. Kr, 20 pr prs