Fejre Mortensaften på restaurant

D. 10. november fejrer vi den berømte franske biskop Morten Bisp på Mortensaften. Kunne i tænke jer at gøre lidt ekstra ud af Mortensaften i år? Tag på Restaurant Egå Marina og få en vidunderlig oplevelse. Vi tilbyder lækre retter til den hyggelige højtidelighed. Vi garantere en aften med dejlige omgivelser, hyggeligt selskab og fantastisk mad i sjældent vil glemme.

Kom på besøg hos os og fejre Mortensaften som aldrig før. Vi glæder os til at se jer og fejre traditionen sammen med jer.

Reservation og tidsbestilling

Er i interesseret i at fejre dagen hos os bør i være opmærksomme på at der er begrænset pladser, derfor er reservation nødvendigt denne dag. Laver i ikke en reservation eller tidsbestilling kan vi desværre ikke garantere jer en plads.

​Serveres fra 17.30 - 20.30 d. 10 november

Mortensaften menu

På dagen lyder menuen på forskellige lakse variationer og and med diverse side delikatesser samt en lækker ris a’ la’ mande med kirsbærsauce til at fuldende aftenen.

Menuen i sit fulde billede er som følgende:

Laksevariation
Koldrøget laks med peberrodscreme – varmrøget laks med aiolo – grillet laks med creme af Dijonsennep og choppet springløg – rimmet laks med sød sennepscreme.
Serveres på salat med brød.

And
med svesker og portvin - små pigeoner - rødkål med rørsukker, appelsin og balsamisk eddike - cremet sauce - hvide og brune kartofler.

Ris a' la' mande
med kirsebærsauce.

Pris pr. person

2 retter kr. 310,-
3 retter kr. 350,-

Kontakt os for reservationer til Mortensaften

Er i interesseret i at tilbringe Mortensaften ude af huset er i velkomne til at kontakte os på telefonen 86 22 55 61 eller skriv til os på mail restaurant@egaamarina.dk eller via vores kontaktformular. Så noterer vi jeres reservation så i kan få en hyggelig aften d. 10. november.