​Julefrokosttallerken

  • Julesild
    Sild marineret med appelsin, kanel og nelliker.
    Serveres med karrysalat, hakket æg, capers og rødløgs ringe.
  • Jomfruhummerhaler med hvidløg, chili og aioli.
  • Skiver af rosa stegt ande filet på salat af rødkål, appelsin, timian og honning.
  • Bøf af krondyrfilet med syltede dadler, figner og abrikos
  • Bagt brie med kvædekompot.
  • Serveres med kuvert boller, rugbrød, bornholmske rugkiks, fedt og smør

Pris pr tallerken kr. 230,-

Serveres fra mandag den 21/11 alle dage fra kl. 12.00 til kl. 15.30

Traditionel julefrokost.

Serveres i etaper

1. etape

  • Marineret sild med rødløg, capers, hårdkogt æg og karrysalat.
  • ​Kryddersild med æble, dild, løg og fedt.
  • ​Lun fiskefilet med karryremoulade, lime, dild og rejer.​
  • Varm røgede laksepuder fra egen røgovn med asparges og stuvet spinat.

2. etape

  • Ribbensteg med rødkål og appelsin​
  • And svesker og appelsinsalat.
  • Glaceret skinke med brunede kartofler og grønlangkål.

3. etape

  • Ris a´ la mande med kirsebærsauce.
  • Brie, riberhus og blå kornblomst med saltstænger og peanuts.

​Pris pr. person kr. 335,-

Minimum 10 kuverter.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.