Festmenu nr. 1

Velkomst

Mousserende vin

Forret

Nordsø fisk
Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater.Serveres med hjemmebagt brød.
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Oksefilet
Med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Rabarber tærte
Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Frikadeller
Med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 840.-
(7 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Festmenu nr. 2

Velkomst

Kir Hvidvin og solbærlikør

Forret

Varmrøget laksepude
Med jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Gammeldags oksesteg
Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Solbær is
Hjemmelavet solbær is på mandelbund med pynt og solbær creme
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Biksemad
Biksemad med sennep, rugbrød og rødbeder

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 820.-
(6 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Festmenu nr. 3

Velkomst

Silver cap med tapas

Forret

Udvalg af Nordsø fisk på salatbund
Stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler.
Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Helstegt oksemørbrad
Serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Marinaens desserttallerken.
Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og passion coulis.
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Mix af kransekage og Petit four

Natmad

Italiensk inspireret pølsebord

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 950.-
(7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00)

Festmenu nr. 4

Velkomst

Kir Royal - Mousserende vin og solbærlikør

Forret

Ung hane bryst
Ung hane bryst på blandet salat pyntet med ananas og bacon. Serveret med karry dressing.
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Hovedret serveret som buffet
Oksemørbrad, Skinke på skank, Lammekølle, Tomat og Broccoli tærte, Bladsalat, Dressing af forårsløg, creme fraich og Dijon sennep.
Syltede specialiteter – oliven, hvidløg, cornichon, soltørrede tomater. Pastasalat, Græske kartofler
Sauce Bordelaise
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Dessert Serveres som buffet
Chokoladekage, jordbærroulade vanilje is – udvalg af oste og frugt

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Frikadeller
Frikadeller med stuvet kål, sennep, rødbeder og rugbrød

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 860.-
(7 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.