Festmenu nr. 1

Velkomst

Mousserende vin

Forret

Nordsø fisk
Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater. Serveres med hjemmebagt brød.
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Oksefilet
Med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Rabarber tærte
Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Frikadeller
Med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder.

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 1100,-
(7 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Festmenu nr. 2

Velkomst

Hvidvin og solbærlikør

Forret

Varmrøget laksepude
m. jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Gammeldags oksesteg
Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce.
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Hjemmelavet solbær is
På mandelbund med pynt og solbær creme
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Biksemad
med sennep, rugbrød og rødbeder.

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 998,-
(6 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Festmenu nr. 3

Velkomst

Silver cap med tapas.

Forret

Udvalg af Nordsø fisk
stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler. På salatbund.
Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød.

Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Helstegt oksemørbrad 
Serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler 
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Marinaens desserttallerken
Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og passion coulis. 
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Mix af kransekage og Petit four

Natmad

Italiensk inspireret pølsebord
 

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 1298.-
(7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00)

Festmenu nr. 4

Velkomst

Mousserende vin Silver Cap

Forret

Ung hanebryst 
På salatbund med ananas og bacon, karrydressing og nybagt brød
Vin: Husets hvidvin

Hovedrets buffet

Oksemørbrad
Skinke på skank 
Lam
Broccoli tærte og tomattærte
Bladsalat
Syltede specialiteter
Oliven, soltørret tomat, con i corns, grillet artiskok hjerter,hvidløg.
Græske kartoffelbåde 
Sauce bordelaise


Vin: Husets Rødvin

Dessertbuffet

Chokoladekage og jordbærroulade m vanilje is
Frugtfad og ost

Kaffe og kransekage

Natmad

Frikadeller 
m. stuvet kål, rødbede, sennep og rugbrød

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 1220.-
(7 times arrangement med fri øl/vand/vin.)