Festmenu nr. 1
Velkomst |
---|
Mousserende vin |
Forret |
Nordsø fisk Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater. Serveres med hjemmebagt brød. Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Oksefilet Med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Rabarber tærte Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Frikadeller Med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder. |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 1100,- (7 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |
Festmenu nr. 2
Velkomst |
---|
Hvidvin og solbærlikør |
Forret |
Varmrøget laksepude m. jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Gammeldags oksesteg Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce. Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Hjemmelavet solbær is På mandelbund med pynt og solbær creme Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Biksemad med sennep, rugbrød og rødbeder. |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 998,- (6 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |
Festmenu nr. 3
Velkomst |
---|
Silver cap med tapas. |
Forret |
Udvalg af Nordsø fisk stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler. På salatbund. Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød. Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Helstegt oksemørbrad Serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Marinaens desserttallerken Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og passion coulis. Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Mix af kransekage og Petit four |
Natmad |
Italiensk inspireret pølsebord |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 1298.- (7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00) |
Festmenu nr. 4
Velkomst |
---|
Mousserende vin Silver Cap |
Forret |
Ung hanebryst På salatbund med ananas og bacon, karrydressing og nybagt brød Vin: Husets hvidvin |
Hovedrets buffet |
Oksemørbrad Skinke på skank Lam Broccoli tærte og tomattærte Bladsalat Syltede specialiteter Oliven, soltørret tomat, con i corns, grillet artiskok hjerter,hvidløg. Græske kartoffelbåde Sauce bordelaise Vin: Husets Rødvin |
Dessertbuffet |
Chokoladekage og jordbærroulade m vanilje is Frugtfad og ost |
Kaffe og kransekage |
Natmad |
Frikadeller m. stuvet kål, rødbede, sennep og rugbrød |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 1220.- (7 times arrangement med fri øl/vand/vin.) |