Festmenu nr. 1

Velkomst

Mousserende vin

Forret

Nordsø fisk
Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater. Serveres med hjemmebagt brød.
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Oksefilet
Med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Rabarber tærte
Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Frikadeller
Med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder.

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 1100,-
(7 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Festmenu nr. 2

Velkomst

Hvidvin og solbærlikør

Forret

Varmrøget laksepude
m. jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød
Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Gammeldags oksesteg
Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce.
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Hjemmelavet solbær is
På mandelbund med pynt og solbær creme
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Kransekage

Natmad

Biksemad
med sennep, rugbrød og rødbeder.

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 998,-
(6 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Festmenu nr. 3

Velkomst

Silver cap med tapas.

Forret

Udvalg af Nordsø fisk
stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler. På salatbund.
Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød.

Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Helstegt oksemørbrad 
Serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler 
Vin: Husets Rødvin

Dessert

Marinaens desserttallerken
Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og passion coulis. 
Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The

Mix af kransekage og Petit four

Natmad

Italiensk inspireret pølsebord
 

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 1298.-
(7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00)

Festmenu nr. 4

Velkomst

Mousserende vin Silver Cap

Forret

Ung hanebryst 
På salatbund med ananas og bacon, karrydressing og nybagt brød
Vin: Husets hvidvin

Hovedrets buffet

Oksemørbrad
Skinke på skank 
Lam
Broccoli tærte og tomattærte
Bladsalat
Syltede specialiteter
Oliven, soltørret tomat, con i corns, grillet artiskok hjerter,hvidløg.
Græske kartoffelbåde 
Sauce bordelaise


Vin: Husets Rødvin

Dessertbuffet

Chokoladekage og jordbærroulade m vanilje is
Frugtfad og ost

Kaffe og kransekage

Natmad

Frikadeller 
m. stuvet kål, rødbede, sennep og rugbrød

Drikkevarer & pris

Pris pr kuvert kr. 1220.-
(7 times arrangement med fri øl/vand/vin.)

Forretter

Pris
Laksepuder
Laksepuder anrettet på blandet salat.
Pyntet med marinerede rejer, rødløgs ringe, dild og citron
Serveres med hjemmebagt brød
Kr. 150,-
Maritimt udvalg fra køkkenet.
3 slags fisk, anrettet med blandet salat og sauce eller dressing.
Serveret med hjemmebagt brød
Kr. 150,-
Nordsø fisk
Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer anrettet på blandede salater.
Pyntet med dild, citron og caviar.
Serveres med skaldyrsdressing og nybagt brød

Kr. 150,-

Nordsø udvalg
stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummer haler. på salatbund
Pyntet med kæmpe capers, lime og dild. Serveres med nybagt brød og laksesmør
Kr. 150,-
Fiskesuppe 
Cremet fiskesuppe med grønt og udvalg af fisk og skaldyr.
Serveres med nybagt brød og aioli
Kr. 168,-
Diverse supper 
(asparges, karry, tomat m.f.)
Serveres med nybagt brø
Kr. 150,-

Hovedretter

Pris
Gammeldags oksesteg 
Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce.
Kr. 300,-
Helstegt oksemørbrad 
serveres med gulerødder, ærter, ristede svampe, rødvinssauce og persille kartofler.
Kr. 340,-
Helstegt oksefilet. 
Oksefilet med sauterede sprøde grønsager.
Salat af strimlede bagte peberfrugter, broccoli og hindbærvinaigrette - pyntet med sprød bacon og feta
Små smørristede kartofler med soltørrede tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable
Kr. 320,-
Skiver af grillet kalvefilet 
Serveres med pommes rissolleé, svampesauce og små spæde grønsager.
Kr. 320,-

Desserter

Pris
Marinaens desserttallerken 
Vanilje is, syltet frugt eller bær efter sæson, kage og passions coulis.
Kr. 85,-
Marinaens desserttallerken
Chokoladekage, vanilje is, muscat/anis marineret frugt eller bær efter sæson, chokoladesnirkel og kant af passions coulis.
Kr. 85,-
Frugt eller bær tærte – efter sæson 
Tærte pyntet med nødder,4vanilje is og chokolade.
Kr. 85,-
Hjemmelavet solbær is 
På mandelbund med Solbærcreme
Kr. 85,-

Natmad

Pris
Diverse supper med brød. Kr. 98,-
Suppebuffet med brød. Kr. 168,-
Pølsebord 
3 slags pålæg/pølse, leverpostej´, bondebrie, frikadeller med surt, sennep, druer, kiks og flute.
Kr. 150,-
Italiensk inspireret pølsebord
2 slags pølser m. tapanade og  SYltede specialiteter, pate`
Udenlandske ost og frugt.
Flute og kik
Kr. 165,-
Biksemad
med surt, rugbrød, sennep, ketchup og bearnaise.
Kr. 98,-
Frikadeller 
med stuvet kål, rødbeder, rugbrød og surt.
Kr. 98,-
Tarteletter 
med høns i asparges.
Kr. 98,-
Chili Con Carne 
med brød, salat og dressing.
Kr. 98,-

 

Buffet nr. 1

Laksetatar af varmrøget laks - fra egen ryge ovn - rørt med rødløg, hvidløg, persille, lime og cremefraiche. Serveret på salat. Pyntet med lime, stenbiderrogn og dild.
Pocheret rødtungerulle og grillede Kinarejer med dildolie og sherrytomater.
Pastasalat med ung hane bryst, pancetta, oliven og parmesan.
Steak af oksefilet med ristede svampe og rødbedetern.
Serrano skinke med grillede artiskokhjerter og guacamole.
Bladsalat med dressing.
Frugtbowle med råcreme.
3 slags udenlandske oste
Serveres med nybagt brød
Syltede specialiteter.

(3 timers arrangement)
Pris pr kuvert kr. 480.-

Buffet nr. 2

Varmrøget torsk – fra egen ryge ovn - med pickles af blomkål og sherrytomat, pyntet med citron og dild.
Marinerede rejer på ruccola og rødløg, pyntet med æg og tomat og aioli a part.
Bagt peberfrugt med syltede hvidløg og feta.
Svinemørbrad farseret med Kirks økologiske creme ost og spinat.
Grillet rulle af oksefilet og serano skinke i gorgonzolasauce.
Kartoffelsalat med rødløg, skivede oliven,
feta og hakkede forårsløg.
Bladsalat med dressing.
Syltede specialiteter.
3 udenlandske oste og frugt.
Tiramisu.
Serveres med hjemmebagt brød.

(3 timers arrangement)
Pris pr kuvert kr. 495.-

Brunch

Anrettet som buffet. (Minimum 20 personer.)

Scrambled æg med bacon.
Brunch pølser.
Baked beans.
Tomat, agurk og peberfrugt.
Mini spandauer.
Marmelade.
Rullepølse med rødløg og sky. 
Skinke med italiensk salat og asparges.
Lun leverpostej med bacon og svampe.
Frisk skåret frugt og oste.
Rugbrød, rundstykker og flute.
Kaffe, the og juice (maximum 2 – 3 glas.) Pr. person).

(2½ timers arrangement)
Pris pr kuvert kr. 268.-

Brunch de´luxe 

Anrettet som buffet. (Minimum 20 personer.)

1 glas mousserende vin
Scrambled æg med ristet pancetta.
Brunch pølser.
Baked beans.
Langtidsbagte tomater.
Varm røget laksepuder fra egen rygeovn serveret med æble og peberrods creme.
Serano skinke.
Schouizzio pølse
Syltede specialiteter
Oste og frisk skåret frugt
Serveres med rundstykker, flute, kiks, rugbrød,
kaffe, the og juice (maxsimum 2 – 3 glas pr. person).

(2½ timers arrangement)
Pris pr kuvert kr. 320.-