Festmenu nr. 1
Velkomst |
---|
Mousserende vin |
Forret |
Nordsø fisk Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater. Serveres med hjemmebagt brød. Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Oksefilet Med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Rabarber tærte Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Frikadeller Med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder. |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 1100,- (7 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |
Festmenu nr. 2
Velkomst |
---|
Hvidvin og solbærlikør |
Forret |
Varmrøget laksepude m. jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Gammeldags oksesteg Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce. Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Hjemmelavet solbær is På mandelbund med pynt og solbær creme Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Biksemad med sennep, rugbrød og rødbeder. |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 998,- (6 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |
Festmenu nr. 3
Velkomst |
---|
Silver cap med tapas. |
Forret |
Udvalg af Nordsø fisk stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler. På salatbund. Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød. Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Helstegt oksemørbrad Serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Marinaens desserttallerken Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og passion coulis. Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Mix af kransekage og Petit four |
Natmad |
Italiensk inspireret pølsebord |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 1298.- (7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00) |
Festmenu nr. 4
Velkomst |
---|
Mousserende vin Silver Cap |
Forret |
Ung hanebryst På salatbund med ananas og bacon, karrydressing og nybagt brød Vin: Husets hvidvin |
Hovedrets buffet |
Oksemørbrad Skinke på skank Lam Broccoli tærte og tomattærte Bladsalat Syltede specialiteter Oliven, soltørret tomat, con i corns, grillet artiskok hjerter,hvidløg. Græske kartoffelbåde Sauce bordelaise Vin: Husets Rødvin |
Dessertbuffet |
Chokoladekage og jordbærroulade m vanilje is Frugtfad og ost |
Kaffe og kransekage |
Natmad |
Frikadeller m. stuvet kål, rødbede, sennep og rugbrød |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 1220.- (7 times arrangement med fri øl/vand/vin.) |
Forretter |
Pris |
---|---|
Laksepuder Laksepuder anrettet på blandet salat. Pyntet med marinerede rejer, rødløgs ringe, dild og citron Serveres med hjemmebagt brød |
Kr. 150,- |
Maritimt udvalg fra køkkenet. 3 slags fisk, anrettet med blandet salat og sauce eller dressing. Serveret med hjemmebagt brød |
Kr. 150,- |
Nordsø fisk Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer anrettet på blandede salater. Pyntet med dild, citron og caviar. Serveres med skaldyrsdressing og nybagt brød |
Kr. 150,- |
Nordsø udvalg stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummer haler. på salatbund Pyntet med kæmpe capers, lime og dild. Serveres med nybagt brød og laksesmør |
Kr. 150,- |
Fiskesuppe Cremet fiskesuppe med grønt og udvalg af fisk og skaldyr. Serveres med nybagt brød og aioli |
Kr. 168,- |
Diverse supper (asparges, karry, tomat m.f.) Serveres med nybagt brø |
Kr. 150,- |
Hovedretter |
Pris |
Gammeldags oksesteg Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce. |
Kr. 300,- |
Helstegt oksemørbrad serveres med gulerødder, ærter, ristede svampe, rødvinssauce og persille kartofler. |
Kr. 340,- |
Helstegt oksefilet. Oksefilet med sauterede sprøde grønsager. Salat af strimlede bagte peberfrugter, broccoli og hindbærvinaigrette - pyntet med sprød bacon og feta Små smørristede kartofler med soltørrede tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable |
Kr. 320,- |
Skiver af grillet kalvefilet Serveres med pommes rissolleé, svampesauce og små spæde grønsager. |
Kr. 320,- |
Desserter |
Pris |
Marinaens desserttallerken Vanilje is, syltet frugt eller bær efter sæson, kage og passions coulis. |
Kr. 85,- |
Marinaens desserttallerken Chokoladekage, vanilje is, muscat/anis marineret frugt eller bær efter sæson, chokoladesnirkel og kant af passions coulis. |
Kr. 85,- |
Frugt eller bær tærte – efter sæson Tærte pyntet med nødder,4vanilje is og chokolade. |
Kr. 85,- |
Hjemmelavet solbær is På mandelbund med Solbærcreme |
Kr. 85,- |
Natmad |
Pris |
Diverse supper med brød. | Kr. 98,- |
Suppebuffet med brød. | Kr. 168,- |
Pølsebord 3 slags pålæg/pølse, leverpostej´, bondebrie, frikadeller med surt, sennep, druer, kiks og flute. |
Kr. 150,- |
Italiensk inspireret pølsebord 2 slags pølser m. tapanade og SYltede specialiteter, pate` Udenlandske ost og frugt. Flute og kik |
Kr. 165,- |
Biksemad med surt, rugbrød, sennep, ketchup og bearnaise. |
Kr. 98,- |
Frikadeller med stuvet kål, rødbeder, rugbrød og surt. |
Kr. 98,- |
Tarteletter med høns i asparges. |
Kr. 98,- |
Chili Con Carne med brød, salat og dressing. |
Kr. 98,- |
Buffet nr. 1 Laksetatar af varmrøget laks - fra egen ryge ovn - rørt med rødløg, hvidløg, persille, lime og cremefraiche. Serveret på salat. Pyntet med lime, stenbiderrogn og dild.Pocheret rødtungerulle og grillede Kinarejer med dildolie og sherrytomater. Pastasalat med ung hane bryst, pancetta, oliven og parmesan. Steak af oksefilet med ristede svampe og rødbedetern. Serrano skinke med grillede artiskokhjerter og guacamole. Bladsalat med dressing. Frugtbowle med råcreme. 3 slags udenlandske oste Serveres med nybagt brød Syltede specialiteter. (3 timers arrangement) |
Pris pr kuvert kr. 480.- |
Buffet nr. 2 Varmrøget torsk – fra egen ryge ovn - med pickles af blomkål og sherrytomat, pyntet med citron og dild.Marinerede rejer på ruccola og rødløg, pyntet med æg og tomat og aioli a part. Bagt peberfrugt med syltede hvidløg og feta. Svinemørbrad farseret med Kirks økologiske creme ost og spinat. Grillet rulle af oksefilet og serano skinke i gorgonzolasauce. Kartoffelsalat med rødløg, skivede oliven, feta og hakkede forårsløg. Bladsalat med dressing. Syltede specialiteter. 3 udenlandske oste og frugt. Tiramisu. Serveres med hjemmebagt brød. (3 timers arrangement) |
Pris pr kuvert kr. 495.- |
Brunch Anrettet som buffet. (Minimum 20 personer.) |
Pris pr kuvert kr. 268.- |
Brunch de´luxe Anrettet som buffet. (Minimum 20 personer.) 1 glas mousserende vin |
Pris pr kuvert kr. 320.- |