Festmenu nr. 1
Velkomst |
---|
Mousserende vin |
Forret |
Nordsø fisk Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater.Serveres med hjemmebagt brød. Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Oksefilet Med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Rabarber tærte Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Frikadeller Med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 840.- (7 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |
Festmenu nr. 2
Velkomst |
---|
Kir Hvidvin og solbærlikør |
Forret |
Varmrøget laksepude Med jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Gammeldags oksesteg Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Solbær is Hjemmelavet solbær is på mandelbund med pynt og solbær creme Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Biksemad Biksemad med sennep, rugbrød og rødbeder |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 820.- (6 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |
Festmenu nr. 3
Velkomst |
---|
Silver cap med tapas |
Forret |
Udvalg af Nordsø fisk på salatbund Stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler. Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Helstegt oksemørbrad Serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Marinaens desserttallerken. Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og passion coulis. Vin: Husets dessertvin |
Kaffe og The |
Mix af kransekage og Petit four |
Natmad |
Italiensk inspireret pølsebord |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 950.- (7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00) |
Festmenu nr. 4
Velkomst |
---|
Kir Royal - Mousserende vin og solbærlikør |
Forret |
Ung hane bryst Ung hane bryst på blandet salat pyntet med ananas og bacon. Serveret med karry dressing. Vin: Husets hvidvin |
Hovedret |
Hovedret serveret som buffet Oksemørbrad, Skinke på skank, Lammekølle, Tomat og Broccoli tærte, Bladsalat, Dressing af forårsløg, creme fraich og Dijon sennep. Syltede specialiteter – oliven, hvidløg, cornichon, soltørrede tomater. Pastasalat, Græske kartofler Sauce Bordelaise Vin: Husets Rødvin |
Dessert |
Dessert Serveres som buffet Chokoladekage, jordbærroulade vanilje is – udvalg af oste og frugt |
Kaffe og The |
Kransekage |
Natmad |
Frikadeller Frikadeller med stuvet kål, sennep, rødbeder og rugbrød |
Drikkevarer & pris |
Pris pr kuvert kr. 860.- (7 timers arrangement med fri øl/vand/vin) |