Buffet nr. 1

Laksetatar af varmrøget laks - fra egen ryge ovn - rørt med rødløg, hvidløg, persille, lime og cremefraiche. Serveret på salat. Pyntet med lime, stenbiderrogn og dild.
Pocheret rødtungerulle og grillede Kinarejer med dildolie og sherrytomater.
Pastasalat med ung hane bryst, pancetta, oliven og parmesan.
Steak af oksefilet med ristede svampe og rødbedetern.
Serrano skinke med grillede artiskokhjerter og guacamole.
Bladsalat med dressing.
Frugtbowle med råcreme.
3 slags udenlandske oste
Syltede specialiteter.
Serveres med nybagt brød

(3 timers arrangement)

Pris pr. kuvert kr. 420,-.


Buffet nr. 2

Varmrøget torsk – fra egen ryge ovn - med pickles af blomkål og sherrytomat, pyntet med citron og dild.
Marinerede rejer på ruccola og rødløg, pyntet med æg og tomat og aioli a part.
Bagt peberfrugt med syltede hvidløg og feta.
Svinemørbrad farseret med Kirks økologiske creme ost og spinat.
Grillet rulle af oksefilet og serano skinke i gorgonzolasauce.
Kartoffelsalat med rødløg, skivede oliven, feta og hakkede forårsløg.
Bladsalat med dressing.
Syltede specialiteter.
3 udenlandske oste og frugt.
Tiramisu.
Serveres med hjemmebagt brød.

(3timers arrangement)

Pris pr. kuvert kr. 440,-


Buffet nr. 3:

Forret
Ung hane bryst på blandet salat pyntet med ananas og bacon. Serveret med karry dressing. 

Hovedret serveret som buffet
Oksemørbrad
Skinke på skank
Lammekølle
Tomat og Broccoli tærte
Bladsalat
Dressing af forårsløg, creme fraich og Dijon sennep.
Syltede specialiteter – oliven, hvidløg, cornichon, soltørrede tomater.
Pastasalat
Græske kartofler
Sauce Bordelaise

Dessert Serveres som buffet
Chokoladekage, jordbærroulade vanilje is – udvalg af oste og frugt

(4 timers arrangement)

Pris pr. Kuvert kr. 520,-

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.