Hold dåbsfesten på Restauranten Egå Marina

Barnedåben er en helt speciel dag for de nybagte forældre og deres familie, derfor mener vi at dåbsfesten også skal være helt specielt, både når det kommer til maden og omgivelserne til barnedåben.

Restauranten Egå Marina tilbyder vi smukke og unikke rammer helt ned til vandet på Egå marina. Marinaen er det perfekte sted til at tage billeder sammen med den lille ny, samt generelt til at nyde den dejlige dag.

Vi garanterer jer at i vil få en uforglemmelig dag, sammen med den lille ny og resten af familien.

Mad forslag til barnedåben

Selve dåbsfesten afholdes typisk omkring middagstid, hvilket også er derfor vi ofte foreslår en af vores lækre brunch buffeter, som mad forslag til barnedåben.

Ikke nok med at en brunch buffet passer godt ind på det tidspunkt af dagen, så er det også rigtig nemt med en buffet, hvor man kan tage af maden, når det passer en.

Læs mere om vores brunch.

Er i derimod ikke til brunch, så har i selvfølgelig også muligheden for at vælge noget andet.

Vi tilbyder nemlig også muligheden for at sammensætte jeres egen menu, på denne måde kan i vælge lige det i har mest lyst til.

Hør nærmere omkring barnedåb i Egå nær Århus

Ønsker I at høre nærmere omkring mulighederne for at holde barnedåb på Restauranten Egå Marina, eller har I spørgsmål omkring præcis hvad vi kan gøre for at skabe de perfekte rammer, for jeres jer og den lille ny?

Så er I velkommen til at ringe til os på telefon 86225561 eller kontakte os på e-mail restaurant@egaamarina.dk.

I kan også udfylde vores kontaktformular i højre side eller ved at trykke ''kontakt os'' herunder, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. 

Vi glæder os til give guldklumpen den perfekte dag!

Kontakt os