​Aftenmenu Oktober

Serveres fredag og lørdag kl. 17.30 – 20.30.​​

Forret

 
Suppe
Karry suppe - kylling – urter – brød
Kr. 130,-​
Krabbesalat Kr. 130,-​

Hovedret

 
Kalv
Skiver af kalve culotte – shiitake svampe – bagte rødbeder – gulerodspure´- dagens kartoffel – rødvinssauce.
Kr. 228,-
Rødtunge
Stegt paneret rødtunge – sauterede gulerødder og rosenkål – kørvelbechamel – kartofler.
Kr. 228,-

Dessert

 
Bær
Syltede sensommer bær – marengs – parfait.
Kr. 85,-
Ost
Oste – syltet – sprødt.
Kr. 98,-

Priser

 
​2 retter Kr. 278,-​
​3 retter Kr. 298,-​

 

 

Det enkle​

Pris
Cæsarsalat
Kylling – salat – bacon – grønt – ost.
Kr. 148,-​
Luksus stjerneskud
2 stegte rødspætte filetter – dampet rødspættefilet – rejer – koldrøget laks – dressing – salat – citron.
Kr. 178,-​
Aftenburger
Hakket okse – cheddar – løg – salat burgerbolle aioli – dressing – bacon – ristede kartofler.
Kr. 168,-​
​Pariserbøf
Klassisk pariserbøf – løg – kapers – peberrod – løg – æg – toastbrød.
Kr. 168,-​
Tapas bræt
Syltet – charcuteri – fisk – cremer – sødt - ost.
Minimum 2 kuverter
Kr. 178,-​
(pr. kuvert)

 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.