​Åbningstider

Frokost hele året 

Alle dage kl. 12.00 - 16.00

Aftenmenu september

Ons-søndag 17.30 - 21.00​

Åbent for selskaber hele året

​Efterbegravelser, fester og lignende arrangementer efter aftale

Bordbestilling skal ske telefonisk på tlf: 86225561 

Vi træffes også på mobil: 20462094

 ​

Jul på Restaurant Egå Marina

​Julefrokosttallerken

Julesild

Sild marineret med appelsin, kanel og nelliker.

Serveres med karrysalat, hakket æg, capers og rødløgs ringe.

Jomfruhummerhaler med hvidløg, chili og aioli.

Skiver af rosa stegt ande filet på salat af rødkål, appelsin, timian og honning.

Bøf af krondyrfilet med syltede dadler, figner og abrikos

Bagt brie med kvædekompot.

Serveres med kuvert boller, rugbrød, bornholmske rugkiks, fedt og smør

Pris pr tallerken kr. 220,-

​​

Serveres fra mandag den 21/11 alle dage fra kl. 12.00 til kl. 15.30

Traditionel julefrokost.
Serveres i etaper

1. etape

Marineret sild med rødløg, capers, hårdkogt æg og karrysalat.

​Kryddersild med æble, dild, løg og fedt.

​Lun fiskefilet med karryremoulade, lime, dild og rejer.​

Varm røgede laksepuder fra egen røgovn med asparges og stuvet spinat.

2. etape

Ribbensteg med rødkål og appelsin​

And svesker og appelsinsalat.

Glaceret skinke med brunede kartofler og grønlangkål.

3. etape

Ris a´ la mande med kirsebærsauce.

Brie, riberhus og blå kornblomst med saltstænger og peanuts.

​Pris pr. person kr. 310,-

Minimum 10 kuverter.

​Ekc Egå ApS  |  Egå Havvej 31-33, 8250 Egå  |  Tlf.: 86 22 55 61  |  Mail: restaurant@egaamarina.dk |  CVR: 29419531

​ ​