​Åbningstider

Frokost hele året 

Alle dage kl. 12.00 - 16.00

Aftenmenu september

Ons-søndag 17.30 - 21.00​

Åbent for selskaber hele året

​Efterbegravelser, fester og lignende arrangementer efter aftale

Bordbestilling skal ske telefonisk på tlf: 86225561 

Vi træffes også på mobil: 20462094

 ​

Muligheder for sammensæt selv på Restaurant Egå Marina

sammensæt selv

Forretter

Laksepuder
Laksepuder anrettet på blandet salat.

Pyntet med marinerede rejer, rødløgs ringe, dild og citron

Serveres med hjemmebagt brød.

Kr. 120,-

Maritimt udvalg fra køkkenet.

3 slags fisk, anrettet med blandet salat og sauce eller dressing.

Serveret med hjemmebagt brød.

Kr. 120,-

Nordsø fisk
Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer anrettet på blandede salater.

Pyntet med dild, citron og caviar.

Serveres med skaldyrsdressing og nybagt brød.

Kr. 120,-

Nordsø udvalg på salatbund
stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler.

Pyntet med kæmpe capers, lime og dild. Serveres med nybagt brød og laksesmør.

Kr.120,-

Fiskesuppe
Cremet fiskesuppe med grønt og udvalg af fisk og skaldyr.

Serveres med nybagt brød og aioli.

Kr.130,-

Diverse supper
(asparges, karry, tomat m.f.)

Serveres med nybagt brød

Kr. 80,-

Hovedretter

​Gammeldags oksesteg
Serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce.

Kr. 220,-

Helstegt oksemørbrad

Serveres med gulerødder, ærter, ristede svampe, rødvinssauce og persille kartofler.

Kr. 260,-

Helstegt oksefilet.
Oksefilet med sauterede sprøde grønsager.

Salat af strimlede bagte peberfrugter, broccoli og hindbærvinaigrette - pyntet med sprød bacon og feta

Små smørristede kartofler med soltørrede tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable.

Kr. 240,-

Skiver af grillet kalvefilet
Serveres med pommes rissolleé, svampesauce og små spæde grønsager.

Kr. 240,-

Desserter

Marinaens desserttallerken

Vanilje is, syltet frugt eller bær efter sæson, kage og passions coulis.

Kr. 85,-

Marinaens desserttallerken

Chokoladekage, vanilje is, muscat/anis marineret frugt eller bær efter sæson, chokoladesnirkel og kant af passions coulis.

Kr. 85,-

Frugt eller bær tærte – efter sæson

Tærte pyntet med nødder, vanilje is og chokolade.

Kr. 80,-Hjemmelavet solbær is På mandelbund med Solbærcreme

Kr. 85,-

Hjemmelavet solbær is

Lavet på mandelbund med solbærcreme

kr. 85,-


Natmad

Diverse supper med brød.

Kr. 80,-

Suppebuffet med brød.

Kr.125,-

Pølsebord
3 slags pålæg/pølse, pate´, bondebrie, frikadeller med surt, sennep, druer, kiks og flute.

Kr. 115,-

Italiensk inspireret pølsebord

2 slags pølser m. syltede specialiteter og tapenade, paté, udenlandske oste, frugt og flute.

130,-


Biksemad
med surt, rugbrød, sennep, ketchup og bearnaise.

Kr. 80,-

Frikadeller
med stuvet kål, rødbeder, rugbrød og surt.

Kr. 80,-

Tarteletter
med høns i asparges.
Kr. 80,-

Chili Con Carne
med brød, salat og dressing.

Kr. 80,-

​Ekc Egå ApS  |  Egå Havvej 31-33, 8250 Egå  |  Tlf.: 86 22 55 61  |  Mail: restaurant@egaamarina.dk |  CVR: 29419531

​ ​