​Åbningstider

Frokost hele året 

Alle dage kl. 12.00 - 16.00

Åbent for selskaber hele året

​Efterbegravelser, fester og lignende arrangementer efter aftale

Bordbestilling skal ske telefonisk på tlf: 86225561 

Vi træffes også på mobil: 20462094

Restauranten holder lukket d. 19/12. 

       

Festmenuer på Restaurant Egå Marina

Festmenu nr. 1.

Velkomst: Mousserende vin

Forret.

Nordsø fisk

Pesto marineret kuller, ristet laks og syltede rejer med skaldyrsdressing pyntes med dild, citron og kaviar på salat bund af blandede salater.Serveres med hjemmebagt brød.

Vin: Husets hvidvin

Hovedret

Oksefilet med sauterede sprøde grøntsager, Salat af strimlede bagte peberfrugt, broccoli og hindbærvinaigrette – pyntet med sprød bacon og feta. Små kartofler smør ristede med soltørret tomater, oliven, hasselnøddeflager og sauce diable

Vin: Husets Rødvin

Dessert.

Rabarber tærte
Rabarber med anis pyntet med nødder og chokolade serveres med vanilje is og passions

Vin: Husets dessertvin

Kaffe og The
Kransekage.

Natmad.

Frikadeller
med stuvet kål, rugbrød, sennep og rødbeder.

(7 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Pris pr kuvert kr. 760.-

_________________

Festmenu nr. 2

Velkomst: Kir Hvidvin og solbærlikør

Forret.

Varmrøget laksepude m. jomfruhummer haler på salatbund m. dressing og hjemmebagt brød

Vin: Husets hvidvin

Hovedret.

Gammeldags oksesteg, serveres med 3 slags grønsager, ribsgele, franske kartofler, hvide kartofler og flødesauce.

​Vin: Husets rødvin

Dessert

Hjemmelavet solbær is på mandelbund med pynt og solbær creme

​Vin: Husets dessertvin

Kaffe og the

Kransekage

Natmad

Biksemad med sennep, rugbrød og rødbeder.

(6 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Pris pr. kuvert kr. 740,-

________________

Festmenu 3

Velkomst: Silver cap

med tapas. 

Forret:
Udvalg af Nordsø fisk på salatbund
stegt torsk, pesto bagt kuller og jomfruhummerhaler.

Serveret med forskellige cremer/dressing. pyntet med kæmpe capers, lime, dild og nybagt brød.

​Vin: Husets hvidvin


Hovedret:

Helstegt oksemørbrad​
serveres med gulerødder, ærter, ristede østershatte, rødvinssauce og små persille kartofler

Vin: Husets rødvin


Dessert:

Marinaens desserttallerken.

Chokolade kage - vanilje is - chokoladesnirkel og
passion coulis.
Vin: Husets dessertvin


Kaffe og the
Mix af kransekage og Petit four.

Natmad:

Italiensk inspireret pølsebord

(7½ times arrangement med fri øl/vand/vin. Start senest kl. 18.00)

Pris pr kuvert kr. 898.-

​___________________

Fest menu nr. 4.

Velkomst Kir Royal
Mousserende vin og solbærlikør


Forret.

Ung hane bryst på blandet salat pyntet med ananas og bacon. Serveret med karry dressing.
Vin: Husets hvidvin


Hovedret serveret som buffet

Oksemørbrad
Skinke på skank

Lammekølle
Tomat og Broccoli tærte
Bladsalat

Dressing af forårsløg, creme fraich og Dijon sennep.

Syltede specialiteter – oliven, hvidløg, cornichon, soltørrede tomater.
Pastasalat
Græske kartofler

Sauce Bordelaise

Vin: Husets rødvin

Dessert Serveres som buffet

Chokoladekage, jordbærroulade vanilje is – udvalg af oste og frugt

Kaffe/ The med kransekage

Natmad

Frikadeller med stuvet kål, sennep, rødbeder og rugbrød

(7 timers arrangement med fri øl/vand/vin)

Pris pr. Kuvert kr. 780,-

________________________

​Ekc Egå ApS  |  Egå Havvej 31-33, 8250 Egå  |  Tlf.: 86 22 55 61  |  Mail: restaurant@egaamarina.dk |  CVR: 29419531

​ ​