​Åbningstider

​Fra 1. april til 1. oktober

Alle dage kl. 12.00 - 21.00

Efterbegravelser, fester og lignende arrangementer efter aftale

Bordbestilling skal ske telefonisk på tlf: 86225561 

Vi træffes også på mobil: 20462094

 ​

Brunch på Restaurant Egå Marina

Brunch

Anrettet som buffet.

Minimum 20 personer.

Scrambled æg.

Brunch pølser

Baked beans.

Bacon.

Mini spandauer.

Marmelade.

Rullepølse med rødløg og sky.

Skinke med italiensk salat og asparges.

Lun leverpostej.

Frugt.

Brie og riberhus.

Rugbrød, rundstykker og flute.

Kaffe, the, appelsin og æble juice.

Pris pr. person kr.220.

​​Brunch de luxe.

Anrettet som buffet.

Minimum 20 personer.

1 glas mouserende vin

Scrambled æg.

Brunch pølser.

Baked beans.

Ristet pancetta.
Langtidsbagte tomater.

Varm røget laks fra egen røgovn med æble og peberrods creme.

Serano skinke.

Chorizo.

Oliven, grillet artiskokhjerter, corn I corns, syltede hvidløg og guacomole.

3 udenlandske oste.

Frugt

Serveres med rundstykker, flute, kiks, rugbrød,

kaffe, the, appelsin og æblejuice.

Pris pr. person kr.278.

​Ekc Egå ApS  |  Egå Havvej 31-33, 8250 Egå  |  Tlf.: 86 22 55 61  |  Mail: restaurant@egaamarina.dk |  CVR: 29419531

​ ​