​Åbningstider

Alle dage kl. 12.00 - 21.00

Åbent for selskaber hele året

​Efterbegravelser, fester og lignende arrangementer efter aftale

Bordbestilling skal ske telefonisk på tlf: 86225561 

Vi træffes også på mobil: 20462094

​NB: To datoer ledige til konfirmationer: 28 og 29 april

       

​​Restaurant Egå Marina

Aften menu april 2018
​Serveres alle dage i restauranten fra kl. 17.30-20.30

​Månedens menu
Forret
​Cremet Skaldyr/fiske suppe
​Fisk – beluga linser - urter - aioli – brød.​

Hovedret
​Sødmælks colotte
​Skiver af colotte– bearnaise – håndskårne pommes frites – sauteret grønt

​​Dessert
​Is
​Vaniljeis – marens – nødder – rabarberpuré​

​1 ret kr. 228,-
​2 retter kr, 278,-
​3 retter kr. 298,-
 ​
A la carte

Forretter

​Cremet Skaldyr/fiske suppe
​Fisk – beluga linser - urter - aioli – brød
​Kr. 130,-

​Fisk
​3 slags fisk – cremer – salat – brød
​Kr. 130,-

​Charcuteri
​Italienske specialiteter –syltede sager – salat –brød
​Kr. 130.-

Hovedretter

​Rødspætte - først fra sidst i april
​Pandestegt rødspætte – sauteret grønt –citron – persillesauce – kartofler
​Kr. 220,-

​Sødmælks colotte
​Skiver af colotte– bearnaise – håndskårne pommes frites – sauteret grønt
​Kr. 228.-

​Lam
​Lammekrone – bagte hvidløg – ratatouille – kartoffel
​Kr. 280,-

Desserter

​Is
​Vaniljeis – marens – nødder – rabarberpuré
​Kr.85,-

​Kage
​Gateau marchel – pure – is - frugt
​Kr. 85,-

​Ost
​Oste – syltet – kiks
​Kr. 98.-

​Det lette

​Luksus stjerneskud
​2 stegte rødspætte filetter – dampet rødspættefilet – rejer – koldrøget laks – dressing – salat – citron
​Kr. 178,-​

​Burger
​Hakket okse – cheddar – løg – salat – burgerbolle – aioli – dressing – bacon – ristede kartofler
​Kr. 168,-

​​Gris
​Stegt flæsk – persillesauce – kartofler – sauteret grønt
​Kr. 158,-​

​Tapas bræt
​Syltet – charcuteri – fisk – cremer – sødt - ost
​Minimum 2 kuverter – Pris pr. kuvert Kr. 160

​Ekc Egå ApS  |  Egå Havvej 31-33, 8250 Egå  |  Tlf.: 86 22 55 61  |  Mail: restaurant@egaamarina.dk |  CVR: 29419531

​ ​